added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Op zoek naar een 30 jaar cadeau

Ken jij iemand die 30 jaar wordt en wil je die graag een verjaardagscadeau geven om nooit te vergeten? Dan kun je het best op zoek gaan naar een persoonlijk cadeau, welke de ontvanger niet zomaar vergeet. Wij hebben onze leukste cadeautjes voor jouw 30 jaar cadeautje op een rijtje gezet. Hieronder vind je verschillende toffe ideeën die je niet snel verwacht.

Een origineel cadeau voor iemand die 30 jaar wordt

Met het verzinnen van een erg leuk verjaardagscadeau voor iemand die 30 jaar wordt kun je twee kanten op gaan. Je kunt er voor kiezen om een kant en klaar product te halen, of je pakt het leuker aan en ontwerpt je eigen cadeautje! Of het nu voor je liefde, vriend of familielid is, het is altijd een goed idee om wat persoonlijkheid in je cadeau te stoppen. Bij Stickado hebben wij verschillende cadeaus voor 30 jaar. Kijk dus zeker even rond op onze website en personaliseer je cadeaus tot jij tevreden bent.

Wat is een grappig cadeau voor 30 jaar

Onze tip; maak jouw cadeaus praktisch. Iemand die 30 jaar wordt heeft hier vaak meer behoefte aan dan cadeautjes die ze zo weg kunnen gooien. Zo kun je een borrelplank graveren voor de jarige met leuke teksten, of maak er een feestje van en laat wijn glazen graveren. Denk hierbij ook aan een flesje wijn of champagne om op deze 30 jaar te proosten natuurlijk. Je weet zeker dat deze spullen gebruikt zullen worden. Het is natuurlijk wel mooier als je het cadeau mooi laat inpakken voor je jarige.

Leuk cadeau 30 jaar verjaardag

30 jaar is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis, zo’n verjaardag is een gelegenheid welke je met je vrienden en lief moet vieren. Geef daar om een cadeau die de dertiger echt laat verrassen. Kies bijvoorbeeld niet voor een tissuebox of een bierpul, maar ga voor iets wat de meeste mensen niet zullen begrijpen, behalve jullie twee. Dit maakt het 30 jaar cadeau extra persoonlijk, en zal niet onderweg naar huis al in de prullenbak gegooid worden. Wij kunnen ons voorstellen dat ouder worden niet voor iedereen een feestje is (al helemaal niet als je jouw twintiger jaren uit gaat), dus laten we het zo groot mogelijk maken met versiering en al.

Verschillende leuke cadeaus bij Stickado

Het perfecte cadeau voor iemand zijn dertigste verjaardag vindt je bij Stickado. Wij hebben verschillende producten die je kunt omtoveren tot leuke verjaardagscadeaus voor de jarige. Uiteraard gemaakt met liefde en precisie, dat mag niet ontbreken. Zoek je wat inspiratie en cadeau ideeën voor iemand die 30 jaar wordt, ga dan eens naar onze Instagram pagina voor velen tips. Binnenkort zullen wij hier ook een kijkje achter de schermen laten zien.

Scroll naar boven
Scroll naar top