added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Leuk Abraham cadeau voor 50 jaar

Ben jij al een tijdje op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die 50 jaar wordt? En wil jij de jarige geen handige gadgets of abraham pop geven maar heb jij alle cadeau tips al voorbij horen komen. Dan zit jij op deze pagina helemaal goed. Jouw Abraham cadeau moet verrassen en een boodschap overbrengen. Bij Stickado hebben wij genoeg ideeën voor verjaardagen zoals grappige cadeaus, leuke cadeaus en cadeau tips voor een mooi feest.

Een origineel cadeau 50 jaar man

Veel mannen maak je blij met bier en gadgets als cadeau voor hun verjaardag, maar eigenlijk zijn deze producten minder origineel. Hetzelfde geld voor een abraham pop in de tuin, lachen, maar het geeft geen persoonlijke touch. Een mooi cadeau welke gepersonaliseerd is zal zorgen voor een onvergetelijke speciale gelegenheid. Jij wil natuurlijk dat de jarige zich dit abraham cadeau niet snel vergeet en na zijn verjaardag nooit gebruikt.

Wat is een grappig cadeau voor jarig jubileum?

Een geschikt cadeau zoeken voor een jarige man is niet altijd even makkelijk. Vaak beland een cadeau 50 jaar man al snel in de kast, of op zolder. Vroeger werd er vaak gedacht aan een persoonlijk straatnaambord, maar tegenwoordig kan dit veel kleiner en nog persoonlijker. Wat dacht je van gegraveerde borrelplanken of bedruk zijn favoriete hulpmiddel; een bieropener. Welke man houdt er nu niet van bier?! Als jouw abraham wat moeite heeft met het accepteren van z’n leeftijd kun je ook whisky glazen laten bedrukken zodat hij zijn verdriet kan wegdrinken. Bij Stickado zijn er genoeg artikelen die je kunt omtoveren tot cadeautjes om abraham in het zonnetje te zetten.

Een leuk cadeau voor een Abraham verjaardag

De leukste cadeaus voor een verjaardag beginnen altijd met een plan en ontwerp. Is abraham jouw vader? Dan weet je vast genoeg over hem om hem te verassen met een superleuk cadeau (of meerdere cadeautjes). Het creëren van een cadeau voor abraham met de ontwerptool is zo gedaan. Ken jij de jarige abraham niet zo goed? Vraag dan zijn familieleden om een foto of ‘slagzin’ die hij mooi vindt. Deze kun je dan gebruiken in je verrassing. Verras hem bijvoorbeeld door hem een mok voor op zijn werk cadeau te geven met een foto van zijn kinderen. Zo weet je zeker dat de ontvanger blij zal zijn met zijn cadeau en hem de volgende dag nog niet heeft opgeruimd in de zolderbox.

Abraham cadeaus vindt je bij Stickado

Jouw abraham cadeau haal je zonder gedoe bij Stickado. Wij bieden de beste cadeaus aan voor een verjaardag met de beste service. Maak van jouw verrassing een onvergetelijk moment, in onze webshop hebben wij genoeg keuze voor een 50 jaar man. Wij zorgen dat hij een verjaardag krijgt om nooit te vergeten. Kies uit ons ruime assortiment of volg ons op Instagram voor leuke cadeau tips bij gerelateerde berichten. Heb jij een grappig cadeau gevonden? Tag ons dan zeker in jouw foto’s (al helemaal als ze grappig zijn of hij zijn cadeau openmaakt). Wij zien jullie cadeautjes wel verschijnen!

Scroll naar boven
Scroll naar top