added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Bestellen

Wordt jouw vraag hier niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Kan ik zakelijk bestellen?

Bij alle bestellingen die je bij ons plaatst ontvangt u een BTW factuur per mail. Indien je een grotere oplage nodig heeft kunt u het beste contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Hoe lever ik mijn ontwerp aan?

Op onze “Hulp bij ontwerpen” pagina, kun je alles teruglezen over onze online ontwerp tool. Indien je hier niet uit komt, of je hulp nodig hebt met jouw ontwerp, kun je altijd contact met ons opnemen. In overleg kunnen wij het ontwerp speciaal voor jou maken of telefonisch de juiste hulp bieden. Professionals kunnen mailen naar aanleveren@stickado.nl

Wat ik wil staat niet op de site

Het kan natuurlijk voorkomen dat wat jij zoekt niet in onze webshop te vinden is. Om toch te krijgen wat jij zoekt kunt je altijd contact leggen met ons. Wij kunnen dan navraag doen bij onze leveranciers en wellicht het product alsnog toevoegen aan de webshop.

Kan ik de bestelling annuleren?

Ja dit is mogelijk mits jouw bestelling nog niet in productie is. Neem hiervoor telefonisch contact op te nemen met ons op 013-2340889. De bestelling wordt dan geannuleerd en binnen 14 dagen aan je terugbetaald. In sommige gevallen is de productie al gestart maar kan deze nog tussentijds afgebroken worden. Wij zullen u dan een gedeeltelijke terugbetaling voorstellen.

Scroll naar boven
Scroll naar top