added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Op zoek naar een housewarming cadeau?

Heb jij binnenkort een housewarming party van een goede vriend, beste vriendin of familielid en heb je hiervoor een origineel cadeau nodig? Zoek dan niet verder! Voor housewarming cadeau inspiratie zit je op deze pagina helemaal goed. Wij begrijpen dat het perfecte housewarming cadeau zoeken niet makkelijk is, daarom hebben wij wat ideeën voor jou op een rijtje gezet.

Moet je een housewarming cadeau meebrengen?

Onze haren gaan rechtovereind staan van de zin ‘ik hoef toch geen housewarming cadeautje mee te nemen?’ Je kan naar onze mening niet met lege handen aankomen bij nieuwe huiseigenaren. Een nieuw huis moet gevierd worden. Wanneer jij net verhuisd zou zijn zou je het ook leuk vinden als mensen een leuk housewarming cadeau meenemen naar je feestje. Het hoeft absoluut niet een luxe housewarming cadeau te zijn! Met leuke decoratie kom je ook al heel ver. Het perfecte cadeau voor de ontvanger is er een die gepersonaliseerd is. Waar hij/zij naar kijkt en om moet lachen!

Nieuwe woning cadeaus hoeven niet saai te zijn

Wanneer men denkt aan een housewarming cadeau, wordt er vaak gedacht aan een bosje bloemen of een vaas. Wanneer jij een grappig housewarming cadeau zoekt voor een nieuwe huiseigenaar is het slim om al jullie mooie foto’s te verzamelen. Deze kun je namelijk gebruiken bij het personaliseren van de Stickado artikelen en laten ze omtoveren tot het perfecte geschenk. Bijvoorbeeld jullie meest gekke foto’s als mooi geschenk laten printen op onderzetters, zie je het al voor je?! Pas jouw geschikt cadeautje aan naar de ontvanger, dan weet je zeker dat hij niet na een maand al ergens verstopt in de woonkamer of boven op zolder beland.

Wat is een origineel housewarming cadeau

Je wordt vaak overspoeld met ideeën als je online zoekt naar originele cadeaus (en al helemaal leuke housewarming cadeaus). Hier een leuk cadeau ideeën; Maak een cadeaumand vol met kleine leuke items. Personaliseer bijvoorbeeld wijn/champagne glazen waarmee de eigenaren kunnen proosten op het nieuwe huis en stop daar een fles witte wijn bij. Daarnaast kun je er een klein spelletje als echte sfeermaker bij stoppen. Vergeet ook zeker een kaartje bij met een lief berichtje. Dat is leuk om te geven en zorgt voor misschien wel het leukste housewarming cadeau van de avond. Wanneer jouw vrienden (of vriend) gaat samenwonen is het ook leuk om een bieropener te laten bedrukken met jouw hoofd erop, zodat ze jouw sowieso niet vergeten. Dat vinden ze sowieso een mooi cadeau!

Mooi housewarming cadeau bij Stickado

Heb jij hulp nodig bij jouw housewarming cadeaus voor een kennis met een nieuwe woning? Laat het ons dan even weten. Wij kijken graag met je mee naar een goed housewarming cadeau voor jouw ontvanger. Want de beste housewarming cadeaus vind je natuurlijk bij Stickado! Heb jij een persoonlijk housewarming cadeau gecreëerd met onze ontwerp tool en thuis ontvangen? Gebruik dan vooral de hashtag Stickado en de hashtag housewarming gift en tag ons zeker! Wij halen ook nog dagelijks inspiratie voor de perfecte gelegenheid uit jullie foto’s.

Scroll naar boven
Scroll naar top