added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

JVW Goirle

Welkom op de pagina van het JVW Goirle. Hier kun je Merch vinden voor tijdens het Jeugdvakantiewerk. Het thema van dit jaar is Jungle. Veel plezier allemaal!

Stickado en JVW Goirle

Wij van Stickado zijn al jarenlang vrijwilligers bij het Jeugdvakantiewerk Goirle en hebben vanuit onze passie voor het ontwerpen en creëren van gepersonaliseerde producten ooit een paar telefoonhoesjes gemaakt in JVW-stijl. Dit idee sloeg zo goed aan dat er vanuit het JVW comité het verzoek kwam om deze hoesjes aan te bieden voor iedereen die betrokken is bij het Jeugdvakantiewerk. Dit plan vonden wij natuurlijk ontzettend gaaf en zo kwam in 2021 al een hele lijn JVW telefoonhoesjes beschikbaar! Door onze betrokkenheid bij het JVW Goirle hebben wij toen besloten een deel van de opbrengsten te delen met de stichting Jeugdvakantiewerk Goirle. Vanwege het succes van vorig jaar is besloten de samenwerking tussen Stickado en het JVW door te zetten. Zo heeft Stickado dit jaar de JVW bouwploeg voorzien van nieuwe shirtjes zodat het team er goed bijloopt. Daarnaast zijn er stickers en allerlei mooie attributen ontworpen en gemaakt die je dit jaar tegen kan komen in en rondom De Haspel. Bij Stickado zijn we erg blij met deze samenwerking met het Jeugdvakantiewerk Goirle en zijn hierdoor ook trotse hoofdsponser van het JVW!

Kies een standaard JVW product

 De Jeugdvakantiewerk telefoonhoesjes waren zo’n succes dat we deze dit jaar in een nieuw jasje hebben gestoken, speciaal voor het Cowboy-thema van dit jaar! Daarnaast zijn de ontwerpen van vorig jaar natuurlijk ook weer beschikbaar. Dat is nog niet alles, dit jaar is er een nieuw product toegevoegd aan het assortiment: de JVW mok. Speciaal voor het Jeugdvakantiewerk zijn er een aantal ontwerpen gemaakt in het Cowboy thema van dit jaar. Zit jouw ideale mok niet tussen onze ontwerpen? Geen probleem: kijk hieronder hoe je makkelijk je eigen JVW merchandise kunt ontwerpen!

Ontwerp je eigen JVW merchandise

Zit jouw ideale JVW merchandise niet tussen onze ontwerpen, maar heb je zelf een gaaf idee? Of wil je even rondkijken tussen de JVW designs die wij voor je klaar hebben gezet in onze online ontwerptool? Hiermee kun je zelf jouw ideale mok ontwerpen met de logo’s en ontwerpen van het Jeugdvakantiewerk. Klik bovenaan deze pagina op het kopje ‘ontwerp een mok’ en klik daarna op ‘start je ontwerp’. Aan de rechterkant staat het kopje ‘kant-en-klaar’ met daarin het mapje ‘JVW Goirle’. Daarin vind je alle ontwerpen die wij hebben gemaakt voor het Jeugdvakantiewerk. Kies één of meerdere designs en voeg ze samen om jouw ideale Jeugdvakantie mok te ontwerpen! 

Aflevering van jouw JVW Goirle producten

Heb je jouw JVW product ontworpen en besteld? Tijdens de week van het JVW kun je jouw bestelling de volgende dag ‘s ochtends bij de infostand van het Jeugdvakantiewerk ophalen. Heb je jouw JVW merchandise buiten de week van het JVW besteld? Geen probleem! Je kunt je bestelling ophalen bij Stickado (Dorpstraat 1a in Goirle) op zaterdagen tussen 10:00 en 16:00. Komt dit niet uit? Bel of mail dan even om een afspraak te maken om jouw bestelling op een ander moment op te halen en kom gelijk een kijkje nemen in onze showroom. 

Opbrengsten en sponsoring

Sinds 2022 is Stickado trotse hoofdsponsor van het Jeugdvakantiewerk Goirle. Daarnaast werken wij samen met het JVW, bijvoorbeeld om de bouwploeg te voorzien van nieuwe shirtjes, attributen voor de Rode Draad of de spooktocht te fabriceren en natuurlijk de JVW merchandise te ontwikkelen. Een deel van de opbrengst van elk verkocht JVW product wordt overgemaakt naar het JVW. Zo heb je niet alleen jezelf geholpen aan een mooi JVW product, maar steun je ook het Jeugdvakantiewerk!

Scroll naar boven
Scroll naar top