added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €25,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Muismat bedrukken

Laat zien wat iemand voor je betekent
met een persoonlijk cadeau

Muismat met foto

Een muismat bedrukken zorgt ervoor dat je straks een eyecatcher op jouw bureau hebt liggen. Of misschien voor op je kantoor thuis. Een muismat met een mooie foto, daar wil jouw muis de hele dag op werken. Ga je voor een bedrukking met een eigen foto? Of mooie muismatten met speciale opdruk voor je relaties? Dit gaat helemaal volgens jouw wensen. Een bedrukte muismat is een waardevolle toevoeging voor je bureau. En vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar het mogelijk maken van jouw ideeën.

Bedrukte muismatten

Van ergonomische muismatten, ronde muismatten met een stoffen bovenkant en anti slip. Dat is wat jij op je bureau wil laten liggen. Een muismat die de aandacht trekt en ervoor zorgt dat je een persoonlijke touch geeft aan het kantoor. Je bent hier misschien wel meer dan thuis, dus hoe leuk is het dat je een persoonlijk stuk mee kunt nemen naar kantoor. Een unieke muismat is hiervoor gemaakt. Het laten bedrukken van een muismat kost weinig tijd. Het is makkelijk en we zorgen voor een snelle levering. Geen reden meer om niet jouw muismat te laten bedrukken. Muismatten bedrukken met een willekeurige afbeelding of een foto. Het soort opdruk maakt niet uit, je maakt er hoe dan ook een mooie muismat van.

Ergonomische muismatten

Muismatten zijn belangrijk als je je werkdag soepel wil laten verlopen. Onbewust draagt de muismat hier aan bij. Neem een ergonomische muismat als je veel achter je bureau zit en merkt dat je arm gevoelig is voor deze beweging. Met dit soort muismatten krijgt je arm de ondersteuning die het nodig heeft. Je hand blijft in de goede positie om blessures te voorkomen.

Muismat bedrukken

Zoals je al gelezen hebt, gaat dit erg makkelijk. Je kiest een ontwerp muismat en bepaald hoe je de muismat eruit wil laten zien. Dit kan naar eigen smaak. Kies je voor een persoonlijke of zakelijke opdruk? Een muismat helemaal volgens huisstijl maken? Ook dat kan gewoon. Kies bijvoorbeeld de kleuren die passen bij je bedrijf. En voeg je logo toe zodat deze muismatten herkenbaar zijn voor iedereen. Voeg daar nog de anti slip onderkant aan toe en ik zie een perfecte muismat die iedereen wil gebruiken op een bureau. Naast een muismat voor je bureau op kantoor, kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een gaming muismat zoekt. Wij hebben deze ook voor je! Dit is een groter formaat en erg handig om te gebruiken tijdens het gamen. Dit XL-formaat kan je net als de kleinere aanpassen zoals jij dat wil. Gebruik je een foto van je favoriete game of character? Dit soort muismatten moet je echt hebben als je van gamen houdt.

Inspiratietips voor het maken van een eigen muismat

De ideeën gaan van hot naar her. Er is ontzettend veel mogelijk bij Stickado. Wij inspireren je graag en laten je zien dat je voor bijna elke gelegenheid muismatten kunt personaliseren. Je bent net gestart met jouw nieuwe onderneming. Alle mensen die hebben geholpen met het inrichten en verhuizen van het kantoor wil je een bedankje meegeven. Je bent deze mensen dankbaar en je wilt dat zij dit dagelijks blijven onthouden. Met eigen muismatten die je zelf ontwerpt, geef je een persoonlijk cadeau. Zet er een leuke tekst op of voeg een foto toe van jullie allemaal. Is een goede vriend of vriendin van je net aan een nieuwe baan gestart? Is deze stap een grote geweest? Verras diegene met een eigen muismat. Met een persoonlijke quote of motivatie. Je houdt van gamen en je hebt net je hele kamer zo ingericht dat het echt jouw domein is. 2 of misschien wel 3 schermen. Een echte ergonomische muis voor het gamen, een perfecte koptelefoon en een heerlijke stoel. Het enige wat nog mist is een muismat. Aan de slag! Ga je eigen muismatten ontwerpen en wie weet maak je er nog iemand anders blij mee. Kies bijvoorbeeld een foto van je favoriete game. Jouw bedrijf viert dit jaar een jubileum. Het afgelopen jaar ben je gegroeid en zijn er veel geweldige collega’s bijgekomen. Dit ga je natuurlijk vieren met alle afdelingen. Aan het einde van dit feest wil je alle collega’s een kleinigheidje meegeven. Een bedankje waardoor ze nog lang aan dit jubileum terug gaan denken. En vooral iets wat ze elke dag weer herinnert aan het fijne werk bij hun werkgever. Dan is dit een perfect moment om muismatten te gaan ontwerpen.
Scroll naar top