added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Nieuwe website

Onze nieuwe website is eindelijk online!

Nieuwe Website

Nieuwe website

Met trots kunnen wij met jullie delen dat onze nieuwe website voor Stickado vanaf vandaag online staat! Afgelopen weken hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan deze nieuwe website. Er is zowel op technisch gebied als in het webdesign veel veranderd. Zo zorgen wij er voor dat de nieuwe website past bij onze moderne huisstijl en ook nog eens makkelijk in gebruik is. Het gebruiksgemak van onze website vinden wij erg belangrijk, onze klanten moeten zonder problemen bij onze gepersonaliseerde cadeautjes kunnen komen. Nog sneller, nog overzichtelijker en nog leuker! Naast onze nieuwe huisstijl, verleggen wij een groot deel van onze focus van commerciële verkoop naar de consument. Dit zul je dan ook zeker terug zien in onze producten en diensten. Deze worden beter gepresenteerd en zijn ook in kleine aantallen beschikbaar.

Heb jij een opmerking over de nieuwe website? Wij waarderen jouw feedback, stuur ons gerust een mailtje en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag! 

Social Media

Naast een nieuwe website zullen wij in de komende periode ook meer zichtbaar zijn op verschillende Social Media kanalen. Hier vind je de laatste nieuwtjes over Stickado, meer informatie over onze producten en handige tips voor het ontwerpen van jouw geschenk. Echt het waard om zeker even een kijkje te nemen dus. Je kunt ons gemakkelijk vinden op Instagram (stickado.nl), Facebook (Stickado) en TikTok (Stickado.nl). Volg jij ons al? Laat dan een blauw hartje achter onder onze laatste posts zodat wij weten dat jij een echte Stickado fan bent!

Instapost
Ontwerpstudio

Ontwerpstudio & 3D view

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook nieuwe technologie. Dankzij wat aanpassingen kun jij nu nog makkelijker aan de slag met jouw gewenste design in onze ontwerpstudio. Zo kun jij jouw cadeau (of dit nu een mok is, een borrelplank of iets totaal anders) geheel personaliseren naar eigen wens. Zo kun jij jouw illustraties, teksten, vormen, collages, eigen foto’s en WordArt simpel en snel creëren. Ben jij niet zo creatief aangelegd? Dan is dat ook absoluut geen probleem, Stickado biedt ook kant en klare designs aan. Als jij helemaal klaar bent met het ontwerpen van je gepersonaliseerde cadeau kun jij het resultaat nog eens goed bekijken in onze 3D viewer. Zo weet jij hoe je cadeau er uit zal komen te zien na jouw bestelling.

Wil jij meer weten over onze ontwerpstudio? Dan komt dat goed uit! In volgende blog posts zullen wij jou stap voor stap uitleggen hoe je het beste met onze ontwerpstudio aan de slag kan voor jouw gepersonaliseerde cadeautjes.        

Scroll naar boven
Scroll naar top