added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Referentie: Eventech

Lees hier hoe wij hebben bijgedragen aan de fysieke vindbaarheid van Eventech.

Wegwijzers en aankleding

Bij het pand van Eventech aan de Nijverheidslaan in Rijen hebben wij de volledige belettering gemaakt. Zo hebben we een mooi bord gemaakt in samenwerking met RP Worx. Deze is vastgemaakt aan een bestaande fundering die we vonden bij het graven aan de straat. Ook hebben we borden gemaakt om parkeerplaatsen aan te duiden, en borden om aan te geven dat je er juist niet mag parkeren. Verder hangen er bij alle deuren aanwijzingen voor bezoekers en leveranciers. Op deze manier weet iedereen welke ingang voor wie bedoeld is. Alle ramen aan de voorgevel zijn voorzien van banieren met ets folie. Dit geeft een luxe uitstraling en breekt de eenheid van het grote raamwerk. Binnen hebben we op alle deuren een aanduiding gemaakt met etsfolie. In de toekomst zal Eventech nog uitbreiden met richtingaanwijzers binnen in het pand.

Bedrijfskleding

Voor Eventech hebben wij ook meegedacht met de aankleding van het personeel. Roy Peeters (eigenaar) had een sterke voorkeur voor het merk Blackläder dus in overleg zijn we uitgekomen op de blacklader 3324. Dit is een net model polo die bij het volledige team goed in de smaak viel. Bij Eventech passen de effen zwarte polo’s het beste in de professionele uitstraling. Echter biedt de Blackläder 3324 een diversiteit aan kleurcombinaties zodat dit aansluit bij elke huisstijl. Het team is erg blij met de goede wasbaarheid en kwaliteit van de werkpolo’s. De kragen blijven erg goed en de shirts zitten erg lekker.

Stickers

Eventech heeft een mooi invertaris als het aankomt op Audio Visuele apparatuur en gereedschap. Dit willen zij natuurlijk niet zomaar verliezen. Hiervoor hebben zij gekozen voor twee type stickers om hun materialen te merken. De eerste is een polymeer hightack vinyl met glanslaminaat. Door he hightack lijmlaag blijven de stickers permanent zitten en door dat ze gelamineerd zijn kunnen ze ook nog eens tegen een stootje. De apparatuur die vaak in het zicht is of regelmatig mee op pad gaat is voorzien van een doming sticker. Dit is een polymeer vinyl met hightack lijmlaag en deze worden voorzien van een laagje doming epoxy. Op deze manier blijven de sticker super goed beschermt, en ziet het er super professioneel en luxueus uit. 

Vlaggenmasten

Ook hebben we aan Eventech twéé prachtige zwarte vlaggenmasten geleverd, inclusief de vlaggen. Samen met Roy hebben we deze op kantelankers ingegraven. het gat hebben we +/- 80cm diep gemaakt en gevuld met beton. Nadat het beton goed is uitgehard hebben we de straat, die tijdelijk open moest, weer netjes dichtgemaakt. We hebben gekozen voor kantelankers omdat dit makkelijker is dan buis ankers. Deze kantelankers hoef je namelijk niet volledig los te maken. Op deze manier wordt de vlag vernieuwen of wisselen een eenmansklusje van enkel een paar minuutjes. Tot de dag van vandaag leveren wij de vlaggen aan Eventech.

Vragen naar aanleiding van dit bericht?

Bel ons direct

013 2340 889

Stuur een e-mail

info@stickado.nl

App met ons

013 2340 889

Hier nog enkele foto's

Scroll naar boven
Scroll naar top