added-box-1.png
Gratis verzenden

vanaf €50,-

shipped-1.png
Voor 16:00 besteld

vandaag nog verstuurd

dollar-1.png
Veilig betalen

met iDeal via Mollie

Small business

Als eignaar van je eigen small business ben je altijd opzoek naar manieren voor je branding. Stickado helpt jouw small business door betaalbaar drukwerk te leveren.

Small business stickers

Met deze small business stickers maak jij jou pakketjes super snel, goedkoop en makkelijk helemaal custom. Deze sickers voor startende bedrijven zijn bedoeld om jou, de eigenaar, te helpen. Verras jouw klanten met een eigen logo/ bedank sticker op je verpakking. Heb je er ook al eens over nagedacht om met small business bedankt kaartjes te gaan werken? Deze hebben wij ook en zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks.

Waarom heb ik small business stickers nodig?

Een branding is het aller belangrijkste van elk bedrijf. Dus ook van elke small business. Wij van Stickado willen jou daarbij helen. Hierom bieden wij jou deze hoge kwaliteit stickers. Je kunt ze volledig in de huisstijl maken van jou small business met onze online editor. Op deze manier kun jij jouw logo overal herkenbaar maken. Wie weet verandert op deze manier jouw small business in een BIG business.

Ontwerp jouw producten helemaal zelf.

In onze online ontwerp tool kun jij heel makkelijk zelf jouw ontwerp maken. De tool is ingericht met een upload knop om jouw eigen logo/ foto’s te uploaden. Eventueel kun je ook zelf teksten en namen toevoegen. Email adres Instagram of Facebook is ook geen enkel probleem. Jij maakt jouw small business producten helemaal naar smaak!

Ik kom er niet uit met ontwerpen.

Als je er niet uitkomt met het ontwerpen van jou small business stickers dan staan wij natuurlijk voor je klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor hulp met de online tool. Mocht je nog geen logo hebben voor jouw small business en heb je hier hulp bij nodig? Ook dan kunnen wij je helpen. Wat je ook kunt doen is hier een kijkje nemen voor een gratis logo.

Laat jouw small business stickers ontwerpen.

Je kunt ook ons het volledige ontwerp laten maken van jouw small business stickers. Een van onze graphic designers gaat dan voor je aan de slag. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een eerste opzet. Deze kun je dan bestellen of terugsturen voor een gratis revisie. De kosten voor het ontwerpen van een small business sticker bedragen eenmalig €29,- incl btw. en een gratis revisie.

Hoe worden mijn small business stickers gemaakt?

Bij Stickado hebben wij een mooi machine park waar wij deze stickers zelf produceren. De small business stickers worden gemaakt van een hoogwaardig polymeer vinyl met Eco Solvent print. Omdat wij de productie in eigen hand hebben kunnen wij snel leveren en een hoge kwaliteit waarborgen.

Scroll naar boven
Scroll naar top